ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .



Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Δύο ήττες για παιδικό και κορασίδες στην Καβάλα μία νίκη για τους γεννημένους 2002-03

Για την τελική φάση του πρωταθλήματος των κορασίδων η ομάδα μας ηττήθηκε από την ανώτερη ομάδα των Πάνθηρων Καβάλας μέσα στο γήπεδο των Ποταμουδίων Καβάλας με σκορ 77-39, Αίας Κομοτηνής (Σαββάκης): Μιμιρίνη, Στογιαννίδου, Σαββάκη 2, Δημουλά, Παπανικολάου, Μεχμέτ Ηρέμ, Μουσμουλίδου 4, Χουσεϊν, Περεντέ Μεμέτ, Λυγγερούδη 23 (2), Μεχμέτ Μπ. 4, Μολλά Αχμέτ 6.
Τέλος για την β΄φάση του παιδικού πρωταθλήματος  η ομάδα μας ηττήθηκε από την ικανή ομάδα του Αστέρα Καβάλας μέσα στο γήπεδο των Ποταμουδίων Καβάλας με σκορ 62-50 ,η ομάδα μας πάλεψε παρά τις απουσίες βασικών παικτών και μέχρι το 35΄ήταν κοντά στο σκορ στους 4 πόντους από εκεί και έπειτα τα εύστοχα σουτ του Αστέρα γκρέμισαν την άμυνα ζώνης που μέχρι εκείνο το σημείο ήτανε αποτελεσματική .Αίας Κομοτηνής (Οικονομίδης): Αμπράζης 7 (1), Αμπτουλά Χουσεϊν, Βουδούρης 4, Λουκάς 6, Καμαράκης 8, Ψαθάς 2, Πανέρης, Σαββίδης 23 (4).
Παράλληλα στο  γήπεδο του 3ου Λυκείου Καβάλας αγωνίστηκαν οι γεννημένοι 2002-03 με τους αντίστοιχους γεννημένους του Αστέρα Καβάλας με νικήτρια την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου