ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .



Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Παιδικό Αίας Κομοτηνής - Ασπίδα Ξάνθης 64-59

Με νίκη τέλιωσε την β΄φάση το παιδικό του Αίαντα Κομοτηνής επικρατώντας μέσα στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής με σκορ 64 - 59 της Ασπίδας Ξάνθης , σε ένα πραγματικό ντέρπυ η ομάδα μας βρήκε λύσεις  στην επίθεση και κέρδισε το αξιόμαχο σύνολο  της Ασπίδας Ξάνθης .
Αίας Κομοτηνής (Οικονομίδης): Αμπράζης , Αμπτουλά Χουσεϊν 2 , Σεργιαννίδης 9, Λουκάς 7, Καμαράκης 2, Ψαθάς 14,Μολλά Χουσείν, Αρβανιτίδης , Αντωνακόπουλος, Σαββάκης 2, Σαββίδης 29 (2).
Το σάββατο 3 τμήματα της ακαδημίας  του Αίαντα Κομοτηνής ταξιδέψανε στην πόλη της Δράμας όπου αντιμετωπίσανε τους Τιτάνες Δράμας στους γεννημένους 2000 και 2001-02 νικήτρια η ομάδα μας στις κορασίδες νικήτρια η ομάδα των Τιτάνων Δράμας ακόμη οι μικροί αθλητές μας παρακολουθήσανε τον αγώνα Α1 Εθνικής κατηγορίας ΚΑΟΔ - Ικαρος Χαλκίδας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου