ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Παιδικό Ασπίδα Ξάνθης - Αίαντας 59-50

Την ήττα γνώρισε το παιδικό μας από την Ασπίδα Ξάνθης μέσα στο κλειστό του Ευμοίρου με σκορ 59-50. Καλύτερη η Ασπίδα σε όλο τον αγώνα κέρδισε δίκαια και μόνο στο τέλος κατάφερε η ομάδα μας να απειλήσει κατεβάζοντας την διαφορά μέχρι τους 6 πόντους , η μάχη μέσα στην ρακέτα ήταν καθοριστική όπου οι ψηλοί της Ασπίδας υπερίσχυσαν. Για τον Αίαντα προπονητής Οικονομίδης Δημήτρης αγωνίστηκαν οι Σεργιαννίδης 3  ,Αμπράζης 3 , Αρβανιτίδης  , Σαββάκης  ,  Καμαράκης 2 , Λαζαρίδης  , Βουδούρης , Πανέρης 2  , Ψαθάς 4   , Λουκάς  12, Σαββίδης 24 (1) , Μέρτ Απτουλά .
Πριν τον αγώνα του παιδικού αγωνίστηκαν οι κορασίδες μας με την Ασπίδα Ξάνθης με νικήτρια την ομάδα της  Ξάνθης τέλος στο διπλανό γήπεδο του Μπαλτατζή αγωνίστηκαν οι γεννημένοι 2000 με την αντίστοιχη ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης με νικήτρια την ομάδα της  Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου