ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή Βασιλόπιτας Αίαντα Κομοτηνής 2014Το σάββατο το απόγευμα  στο καφέ Θέατρο παρουσία γονέων και αθλητών του συλλόγου έγινε η κοπή  Βασιλόπιτας του Αίαντα Κομοτηνής για το 2014 . Στην εκδήλωση βραβέυτηκαν τα τμήματα των κορασίδων και του παιδικού που προχώρησαν με επιτυχία στις τελικές φάσεις των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Τέλος οι  12 τυχεροί της βραδιάς που βρήκανε τα 12 φλουριά στα βασιλοπιτάκια παραλάβανε τα δώρα τους , η πετυχημένη εκδήλωση έλαβε τέλος με ευχές για υγεία και πρόοδο από τον πρόεδρο του συλλόγου Σπύρο Στασιάδη και τους προπονητές των τμημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου