ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Φιλικοί αγώνες του Αίαντα με τους Τιτάνες ΔράμαςΤην Κυριακή το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής έδρα των ακαδημιών του συλλόγου μας έγιναν 3 φιλικοί αγώνες ακαδημιών του Αίαντα  Κομοτηνής με τους Τιτάνες Δράμας . Αγωνίσθηκαν οι γεννημένοι 2002-03 με νικήτρια την ομάδα του Αίαντα ενώ στα 2 υπόλοιπα παιχνίδια με γεννημένους 2001 και γεννημένους 2000 νικήτρια η ομάδα των Τιτάνων Δράμας . Στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων των δύο συλλόγων θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες και στην πόλη της Δράμας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου