ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Παιδικό Αίαντας Κομοτηνής - Αρίων Ξάνθης 53-56 , Κορασίδες Αίαντας Κομοτηνής - Πάνθηρες Καβάλας 49-43

Για την 7η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος του Γ΄Ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η ομάδα του Αίαντα Κομοτηνής ηττήθηκε μέσα στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής από τον Αρίωνα Ξάνθης με σκορ 56-53  έτσι ο Αίαντας Κομοτηνής έχει  3  νίκες και 2 ήττες . Για τον Αίαντα Κομοτηνής προπονητής Οικονομίδης Δημήτρης ,έπαιξαν οι ¨  Ερέν Μολλά , Βουδούρης , Σαββάκης 4, Σεργιαννίδης 14, Χουσείν Μολλά, Μέρτ Απτουλά 2,  Λουκάς 5, Καζόγλου 2 , Αρβανιτίδης  , Σαββίδης 25(1).
Τέλος για το πρωτάθλημα Κορασίδων του 2ου ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  η ομάδα του Αίαντα Κομοτηνής επιβλήθηκε στο ντέρμπυ του ομίλου  μέσα στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής των Πανθήρων  Καβάλας με σκορ 49-43 κανονικός αγώνας 40-40,  έτσι ο Αίαντας Κομοτηνής έχει 4 νίκες και μία ήττα και είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία του 2ου ομίλου .Για τον Αίαντα Κομοτηνής προπονητής Σαββάκης Ανέστης  έπαιξαν οι .Λυγγερούδη, Μουσμουλίδου , Ηρέμ Μεχμέτ, Παπανικολάου ,Δημουλά , Σαββάκη , Σινέμ Χουσείν, Στογιαννίδου , Μιμιρίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου