ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .



Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Παιδικό Ενωση Καβάλας - Αίαντας Κομοτηνής 68-55 ,Κορασίδες Ενωση Καβάλας -Αίαντας Κομοτηνής 19-53


Για την 6η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος του Γ΄Ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η ομάδα του Αίαντα Κομοτηνής έχασε μέσα στην  έδρα της Ενωσης  Καβάλας με σκορ 68-55 έτσι μόνη αήττητη του ομίλου παρέμεινε η Ενωση  Καβάλας.  Για τον Αίαντα Κομοτηνής προπονητής Οικονομίδης Δημήτρης ,Αμπράζης 5(1) Βουδούρης , Σαββάκης , Σεργιαννίδης 13(1), Χουσείν Μολλά, Μέρτ Απτουλά 2, Λαζαρίδης 2, Λουκάς 4, Καζόγλου 2 , Εμιρχάν Χασάν , Αρβανιτίδης , Σαββίδης 27(1).
 Για το πρωτάθλημα Κορασίδων του 2ου ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  η ομάδα του Αίαντα Κομοτηνής επιβλήθηκε μέσα στο  κλειστό γυμναστήριο  Καβάλας της Ένωσης Καβάλας με σκορ 53-19 έτσι ο Αίαντας Κομοτηνής έχει 3 νίκες και μία ήττα και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου .Για τον Αίαντα Κομοτηνής προπονητής Σαββάκης Ανέστης  έπαιξαν οι .Λυγγερούδη, Μουσμουλίδου , Ηρέμ Μεχμέτ, Παπανικολάου ,Δημουλά , Σαββάκη , Σινέμ Χουσείν, Στογιαννίδου , Μιμιρίνη. Τέλος αγωνίστηκαν οι παμπαίδες του Αίαντα Κομοτηνής (2001-02) με τους αντίστοιχους του γηπεδούχου  Αστέρα Καβάλας καθώς κοι γεννημένοι 2004-05, δεν κρατήθηκε σκορ σε αυτούς τους φιλικούς αγώνες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου