ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .



Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ανδρικό Αίαντας Κομοτηνής - Αλέξανδρος Αλεξανδρούπολης 100 - 23

Για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο  Αίαντας Κομοτηνής  επιβλήθηκε μέσα στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής του Αλέξανδρου Αλεξανδρούπολης με σκορ 100-23 έτσι παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα με 2 στα 2 νίκες , ο προπονητής Πίτατζης Θόδωρος χρησιμοποίησε τους Βεργίδης , Πισμίσης Ν. , Πισμίσης Θ. , Τζερεφός  , Κουναβός , Σαββίδης , Μανανάς , Νικάκης  , Πολίτης , Σταυρόπουλος , Κεσκινίδης .

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Έβρος Σουφλίου 6
2. Αίας Κομοτηνής 4 *
3. Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης 3 *
-. Αλέξανδρος Αλεξ/πολης 3
5. Σπάρτακος Διδ/χου 2 *
*  Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν το ρεπό τους στον πρώτο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου