ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Με 2 νίκες επί του ΓΑΣ Κομοτηνής οι Παμπαίδες του Αίαντα κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Παμπαίδες Α
Παμπαίδες Β
Την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων Παμπαίδων Ακαι Β και είχαμε τα εξής αποτελέσματα Παμπαίδες Β ΓΑΣ Κομοτηνή - Αίαντας Κομοτηνής 41-59 και Παμπαίδες Α ΓΑΣ Κομοτηνή - Αίαντας Κομοτηνής 39-60.Μετά και την τελευταία αγωνιστική οι ομάδες μας τερματίσανε στην πρώτη θέση  στους Παμπαίδες Α και στους Παμπαίδες Β στον Β όμιλο των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Συγκεκριμένα τα 3 τελευταία χρόνια οι  Παμπαίδες Β τερματίζουνε στην πρώτη θέση .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου