ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

2 νίκες των παμπαίδων Α και Β

Παμπαίδες Α
Παμπαίδες Β
Με δύο νίκες συνέχισαν στο πρωτάθλημα των παμπαίδων ο Αίαντας Κομοτηνής σήμερα στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής πρώτα για τους Παμπαίδες Β ο Αίαντας Κομοτηνής επιβλήθηκε της Α.Ε.Κομοτηνής με σκορ 55-33 και αμέσως μετά  για τους Παμπαίδες Α ο Αίαντας Κομοτηνής επιβλήθηκε του Αρίωνα Ξάνθης με σκορ 66-61.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου