ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Αίας Κομοτηνής - Αγία Βαρβάρα Καβάλας 72-54 και 3η θέση

Για την 26η και τελευταία αγωνιστική του Α τοπικού πρωταθλήματος Ανδρών  της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Αίας Κομοτηνής επιβλήθηκε μέσα στην Κομοτηνή της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας με σκορ 72-54 και και κατέλαβε την 3η θέση τελικά , ο προπονητής Οικονομίδης Δημήτρης χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες  Μπορμπίδης , Νικέλλης, Τερζίδης , Ρούστας ,  Γούτσικας , Ζολώτας , Σκοπιανός , Κουναλάκης , Δήμου , Κότσιος, Γοργόνης ,Λιόντος.
Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Σερρών που κατέλαβε την 2η θέση στον Α όμιλο ,με μειονέκτημα έδρας πιθανόν το επόμενο Σαβ/κο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου