ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Ο Βελή Χασάν στον Αίαντα Κομοτηνής

Ο Βελή Χασάν μεταγράφηκε στον σύλλογο μας την περίοδο των αποδεσμεύσεων. Ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αίαντα όπου με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα μας έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα ανδρικού της Α΄ ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου