ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .



Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Πρωταθλητής Εφήβων Ελλάδος με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Ανδρέας Περρής

Ο 16χρονος Κομοτηναίος Ανδρέας Περρής, που πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι από τον Αίαντα Κομοτηνής στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των εφήβων, αν και μικρότερος ηλικιακά συμμετείχε στην ομάδα του Ολυμπιακού που τερμάτισε αήττητος. Ως 1ος Πανελληνιονίκης τυγχάνει της ευεργετικής διάταξης για τους διακεκριμένους αθλητές και πριμοδοτείται με 10 % μοριοδότηση στις εισαγωγικές εξετάσεις για την τριτoβάθμια εκπαίδευση .
Η φωτο είναι από το Θρακηsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου