ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Βασιλόπιτας του συλλόγου μας

Την Παρασκευή το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με την παρουσία των αγωνιστικών τμημάτων παίδων - κορασίδων προπονητών , γονέων. Τα τρία τυχερά φλουριά που αντιστοιχούσαν σε ισάριθμα δώρα κέρδισαν οι Φελάκης Χρήστος, Δήμου Σαράντης και η Σελήμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου