ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Τρείς παίκτες του Αίαντα Κομοτηνής πρωτοστατούν στις μικρές ηλικίες.

Ανδρέας Περρής
Χρήστος Φελάκης
Γιώργος Κάλτσος
Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Περρής πρώην παίκτης του Αίαντα Κομοτηνής έκανε το μεγάλο άλμα με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς , είναι γεννημένος το 2002 με ύψος 1.95 και αγωνίζεται στην θέση του σούτινγκ γκάρντ , ήταν από τα πρώτα παιδιά της ακαδημίας μας που δημιουργήθηκε το 2011. Με σκληρή δουλειά πέτυχε τους στόχους του κλήθηκε στην εθνική παμπαίδων και έγινε διεθνής κομοτηναίος μετά από πολλά χρόνια συμμετέχοντας στο διεθνές τουρνουά της Μονεμβασιάς το φετινό καλοκαίρι, επιστέγασμα της πορείας του ήρθε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς με πλήρη υποτροφία στο Αμερικάνικο κολλέγιο. Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Αίαντα Κομοτηνής του εύχονται κάθε επιτυχία στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στις σπουδές του γιατί καταφέρνει να είναι αριστούχος και στο σχολείο, το μέλλον είναι μπροστά του. 
Ακόμη ο Χρήστος Φελάκης παίκτης του παιδικού του  Αίαντα Κομοτηνής γεννημένος το 2004 με ύψος 1.85 επιλέχθηκε στο Καμπ ανάπτυξης μικρών ηλικιών (Αγόρια U14) που θα διεξαχθεί με τη συνεργασία FIBA και ΕΟΚ και την αρωγή της ΕΣΚΑΘ. Το camp θα φιλοξενηθεί στο Βόλο από 26 ως 29 Οκτωβρίου.
Τέλος ο Γιώργος Κάλτσος παίκτης του   Αίαντα Κομοτηνής γεννημένος το 2003 με ύψος 1.97 ο οποίος είναι με υποσχετική 1 έτους στον ΓΑΣ Κομοτηνής επιλέχθηκε στο ίδιο καμπ. Από τους 4 παίκτες που επιλέχθηκαν από την περιοχή της Αν.Μακεδονίας και Θράκης οι 2 ανήκουν στον σύλλογο μας.

Ο σύλλογος μας που στόχο έχει την παραγωγή παικτών το αποδεικνύει έμπρακτα και δεν πρόκειται να στερήσει από κανένα παιδί την περαιτέρω αγωνιστική του εξέλιξη, έτσι έχουμε παραχωρήσει αρκετούς παίκτες των ακαδημιών μας σε τοπικούς συλλόγους αλλά και στην υπόλοιπη περιοχή της Ελλάδας. Τους ευχόμαστε κάθε αγωνιστική επιτυχία και πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου