ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Ο Ανδρέας Περρής στους 24 παίκτες που επέλεξαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Ε.Ο.Κ. στον προθάλαμο της εθνικής παίδων . Ολοκληρώθηκε στην Πρέβεζα το Basketball Camp Cadets FIBA Europe -ΕΟΚ , το οποίο είναι ένα προπονητικό καμπ, στο οποίο παίρνουν μέρος αγόρια κάτω των 15 ετών. Ο Κομοτηναίος πρώην παίκτης του Αίαντα Κομοτηνής και νυν του συλλόγου Δέκα-Δόξα Ελπίδας Ανδρέας Περρής , ο οποίος παραχωρήθηκε με μεταγραφή το καλοκαίρι στην ομάδα Δέκα-Δόξα Ελπίδας του Νίκου Χατζηβρέτα αγωνίστηκε με τον Αχέρωνα , ενώ πήρε μέρος και στο All Star Game της τελευταίας μέρας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις του. 1η αγωνιστική Αχέρων - Άκτιος Απόλλων 85-95 ( με τον Περρή να πετυχαίνει 18 πόντους και να είναι τρίτος σκόρερ της ομάδα του). 2η αγωνιστική Ιθάκη - Αχέρων 75-66 ( με τον Περρή να πετυχαίνει 18 πόντους και να είναι πρώτος σκόρερ της ομάδα του). 3η αγωνιστική Φαίακες - Αχέρων 58-63 ( με τον Περρή να πετυχαίνει 10 πόντους και να είναι δευτερος σκόρερ της ομάδα του). 4η αγωνιστική Αχέρων -Νικόπολη 68-43 ( με τον Περρή να πετυχαίνει 14 πόντους και να είναι δευτερος σκόρερ της ομάδα του). Στο All Star Game της τελευταίας μέρας ( με τον Περρή να πετυχαίνει 14 πόντους και να είναι δευτερος σκόρερ της ομάδα του). Οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Ε.Ο.Κ. επέλεξαν 24 παίκτες στους οποίους είναι και ο Ανδρέας Περρής και αυτοί οι 24 ουσιαστικά αποτελούν τον προθάλαμο της εθνικής παίδων , το Δ.Σ. και οι προπονητές του Αίαντα Κομοτηνής του εύχονται καλή συνέχεια και η παρουσία του τιμά τον σύλλογο μας και την πόλη της Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου