ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Ο Ανδρέας Περρής του Αίαντα Κομοτηνής στο τουρνουά της Ε.Ο.Κ. στο Νάυπλιο

Ο Ανδρέας Περρής του Αίαντα Κομοτηνής επιλέχθηκε να συμμετάσχει στους Πανελλήνιους αγώνες ενώσεων παίδων - τελική φάση που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. στο Ναυπλιο από 8 μέχρι 11 Μαίου 2016.
Ο Ανδρέας Περρής είναι γεννημένος το 2002 έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 , μαζί με τον Κουρτίδη της Ασπίδας Ξάνθης είναι οι δύο θρακιώτες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο τουρνουά. Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ του εύχονται κάθε δυνατή επιτυχία και διάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου