ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ AΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Αποφάσεις Δ.Σ.23-04-2015
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα συγχαρητήριά του στα Σωματεία που κατέλαβαν την πρώτη θέση στα διάφορα πρωταθλήματα 2014-2015 της Ένωσης:
Κατηγορία Α1 Ανδρών :ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Κατηγορία Α2 Ανδρών :ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Κατηγορία Γυναικών    :ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Κατηγορία Νεανίδων    :ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
Κατηγορία Εφήβων      : ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Κατηγορία Κοριτσιών  : ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ
Κατηγορία Παίδων       :ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Συγχαίρει επίσης τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ  και τον ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ για την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πανελληνίων Πρωταθλημάτων ΕΦΗΒΩΝ και  ΝΕΑΝΙΔΩΝ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου