ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Ανδρικό Αίαντας Κομοτηνής - Ολυμπιάδας Αλεξ/πολης 50 - 42 ,Κορασίδες Πάνθηρες Καβάλας-Αίαντας Κομοτηνής 56-38

Για την 4η αγωνιστική του Β γυρου του ανδρικού πρωταθλήματος της Α2 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Αίαντας Κομοτηνής στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής επικράτησε της Ολυμπιάδας Αλεξ/πολης  με σκορ 50-42 καλύπτωντας και τη διαφορά των 3 πόντων που έχασε στον πρώτο γύρο, έτσι ο Αίαντας Κομοτηνής συνεχίζει στο πρωτάθλημα έχοντας μέχρι στιγμής 6 νίκες και 1 ήττα.

Τέλος για το πρωτάθλημα Κορασίδων του 2ου ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  η ομάδα του Αίαντα Κομοτηνής ηττήθηκε   μέσα στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων της Καβάλας από τους  Πάνθηρες Καβάλας με σκορ 56-38 ,  έτσι ο Αίαντας Κομοτηνής τελιώνει το πρωτάθλημα με 6 νίκες και 4 ήττες και στην τριπλή ισοβαθμία με τους Πάνθηρες Καβάλας και Αστέρα Καβάλας υστερεί και δεν συνεχίζει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος των κορασίδων .Για τον Αίαντα Κομοτηνής προπονητής Σαββάκης Ανέστης  έπαιξαν οι .Λυγγερούδη, Ελήφ Μολλά , Ηρέμ Μεχμέτ, Παπανικολάου ,Δημουλά , Σαββάκη , Σινέμ Χουσείν, Στογιαννίδου  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου