ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Τρία αγωνιστικά τμήματα του Αίαντα Κομοτηνής στις κατασκηνώσεις Happy Days στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής

Το διάστημα 10 έως 18 Αυγούστου τρία αγωνιστικά τμήματα του Αίαντα Κομοτηνής συμμετείχανε στις κατασκηνώσεις Happy Days στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής , περίοδος που ήτανε αποκλειστικά για ομάδες καλαθοσφαίρισης. Η αποστολή της ομάδας με συνοδούς προπονητές τους Οικονομίδη Δημήτρη και Σαββάκη Ανέστη περιελάμβανε 19 παιδιά , 7 αγόρια του παιδικού τμήματος (γεννημενοι 1999-00) , 9 αγόρια (γεννημενοι 2001-03) και 3 κορίτσια . Το καθημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε εκτός της ψυχαγωγίας καθημερινούς αγώνες με ομάδες της Θράκης και της Χαλκιδικής , όπως Ασπίδα Ξάνθης , Αρίων Ξάνθης , ΑΕΚομοτηνής , Νικήτη Χαλκιδικής , Ορμύλια Χαλκιδικής. Η αποστολή γύρισε με άριστες εντυπώσεις και τα παιδιά έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι στους συναθλητές που γνωρίσανε στην κατασκήνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου