ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Φιλικοί αγώνες του Αίαντα Κομοτηνής στην Θεσ/νικη με ΑΡΗ και ΠΑΟΚ

Το διήμερο 5 και 6 Απριλίου τρία τμήματα ακαδημιών του Αίαντα Κομοτηνής θα φιλοξενηθούν από τα αντίστοιχα τμήματα ακαδημίας του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ . Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν το Σάββατο 5 Απριλίου με τον ΑΡΗ οι γεννημένοι 2000-01-02 , το παιδικό τμήμα (1998-99) και τέλος τα κορίτσια , τα αντίστοιχα τμήματα θα αγωνιστούν την Κυριακή 6 Απριλίου με τον ΠΑΟΚ και στις 4 η ώρα θα παρακολουθήσουνε στο παλατάκι το ντέρμπυ της Α1 Εθνικής κατηγορίας μεταξύ του ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου