ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .



Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δύο ήττες για παιδικό και κορασίδες στο ξεκίνημα της επόμενης φάσης


Οι κορασίδες του Αίαντα Κομοτηνής βρεθήκανε στα βαθιά νερά με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας και ηττηθήκανε μέσα στο γήπεδο της Κομοτηνής με σκορ 71-32. Έχοντας στην σύνθεση τους οι Τιτάνες 4 παίκτριες που αγωνίζονται στο γυναικείο τμήμα ( μία από αυτές είναι στέλεχος της εθνικής κορασίδων ) του συλλόγου τους που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία , είχανε εύκολο έργο να πετύχουν ευρεία νίκη ενάντια στην νεανική αλλά πολύ ελπιδοφόρα ομάδα της πόλης της Κομοτηνής. Ο προπονητής Ανέστης Σαββάκης χρησιμοποίησε τις Λυγγερούδη, Σαββάκη , Μολλά Ελήφ , Ιρέμ Μεχμέτ , Σινέμ Χουσείν ,Μουσμουλίδου ,Δημουλά , Μιμιρίνη , Μπιρτζέ Μεχμέτ ,Παπανικολάου, Ιπέκ Χασάν , Ντουιγκού, Στογιαννίδου , Νιζάμ Χιλάλ.



Τέλος την Κυριακή 26 Ιανουαρίου για την β φάση  του παιδικού πρωταθλήματος στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής έγινε ένα πραγματικό ντέρμπυ με την θεωρητικά καλύτερη ομάδα του ομίλου τον Αστέρα Καβάλας να κερδίζει στο τέλος τον Αίαντα Κομοτηνής με σκορ 58-53 . Η ομάδα μας άντεξε στην πίεση του Αστέρα και ήτανε μπροστά στο σκορ με 50-46  για 37 λεπτά αλλά η απειρία των νεαρών παικτών και η έλλειψη ψηλών παικτών έδωσε την ευκαιρία στην ικανή ομάδα του Αστέρα Καβάλας να υπερισχύσει κάτω από τα δύο καλάθια και να αποδράσει από το Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής με το διπλό. Για τον Αίαντα προπονητής Οικονομίδης Δημήτρης αγωνίστηκαν οι Σεργιαννίδης 7  ,Αμπράζης 4 , Αρβανιτίδης  2, Σαββάκης  ,  Καμαράκης 2 , Λαζαρίδης  , Βουδούρης , Μπαλάσης  , Ψαθάς   , Λουκάς  11, Σαββίδης 25 , Μέρτ Απτουλά .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου