ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Ήττα για το παιδικό από τον Αλέξανδρο Αλεξ/πολης

Το παιδικό του Αίαντα ηττήθηκε για την 11η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος του Δ΄Ομίλου  στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αλεξ/πολης από τον  Αλέξανδρο Αλεξ/πολης  με σκορ 41-33 , έτσι η 2η θέση του ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος θα κριθεί στις 4 Ιανουαρίου στον αγώνα με την Φιλία Ορεστιάδας ,  για τον Αίαντα προπονητής Οικονομίδης Δημήτρης αγωνίστηκαν οι Σεργιαννίδης  ,Αμπράζης 3 (1) , Αρβανιτίδης  , Σαββάκης  ,  Αντωνακόπουλος  , Χουσείν Μολλά  , Καζόγλου  , Ψαθάς 6  , Λουκάς 17 , Σαββίδης 7 (1), Μέρτ Απτουλά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου