ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

Δύο νίκες για παιδικό και κορασίδες στην Ορεστιάδα

Για την 7η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος του Δ΄Ομίλου η ομάδα μας κέρδισε στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας την Φιλία Ορεστιάδας  με σκορ 53-48  για τον Αίαντα προπονητής Οικονομίδης Δημήτρης ,αγωνίστηκαν οι Σεργιαννίδης 7 ,Αμπράζης 10 , Αρβανιτίδης  , Σαββάκης ,  Αντωνακόπουλος  , Μέρτ  , Λαζαρίδης 3(1) , Μπαλάσης , Ψαθάς 4  , Λουκάς 6 , Σαββίδης 23(2) .

Για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του Γ΄Ομίλου του πρωταθλήματος των κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η ομάδα μας νίκησε στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας  την ομάδα  της Φιλίας Ορεστιάδας με σκορ 64-29 προπονητής Σαββάκης Ανέστης , αγωνίστηκαν οι Λυγγερούδη, Σαββάκη , Μολλά Ελήφ , Ιρέμ Μεχμέτ , Σινέμ Χουσείν ,Μουσμουλίδου ,Δημουλά , Μιμιρίνη , Μπιρτζέ Μεχμέτ ,Κωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου