ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Με 2 νίκες επί του ΓΑΣ Κομοτηνής συνέχισε ο Αίαντας στους Παμπαίδες Α και Β

Παμπαίδες Α
Παμπαίδες Β
Την Κυριακή 31 Μαρτίου η ομάδα μας φιλοξένησε τυπικά τον συμπολίτη ΓΑΣ Κομοτηνή , τον οποίο νίκησε δύο φορές στους Παμπαίδες Β με σκορ 49-48 , και στους Παμπαίδες Α με σκορ 57-50 έτσι συνεχίζουν οι ομάδες μας αήττητες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου