ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .



Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ήττα και καλή εμφάνιση για το παιδικό του Αίαντα κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης 2001



Την ήττα γνώρισε το παιδικό του Αίαντα Κομοτηνής  στην 2η αγωνιστική του 2ου γύρου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ , μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου  στην βαθμολογία του παιδικού πρωταθλήματος Ασπίδα Ξάνθης 2001 με σκορ 73-48. Η ομάδα μας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση βάσει των δυνατοτήτων της και ευελπιστεί για καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον. Για τον Αίαντα Κομοτηνής  ο προπονητής Οικονομίδης Δημήτρης χρησιμοποίησε τους παρακάτω παίκτες  Σαββίδης , Πετρόπουλος, Κυριαζίδης , Αμπράσης , Αχμέτ Σερίφ, Οζάι , Γεωργιάδης, Σαββάκης , Αθανασιάδης.
Τέλος για το εσωτερικό πρωτάθλημα του Αίαντα είχαμε την Κυριακή τα εξής αποτελέσματα
BULLS-CELTICS=54-50
ROCKETS-LAKERS=34-42.
Οι φωτογραφίες είναι απο το xanthibasket.
Δείτε εδώ πατώντας στην πιο κάτω δ/νση στιγμιότυπα απο τον αγώνα του παιδικού μας με την Ασπίδα Ξάνθης 2001 , το βίντεο είναι απο το xanthibasket.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου