ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .



Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ξεκινούν οι εγγραφές στον Αίαντα για την νέα χρονιά

Στο πρώτο χρόνο λειτουργίας του ο νεοσύστατος σύλλογος καλαθοσφαίρισης Αίαντας Κομοτηνής με χαρά έχει να επιδείξει την  συμμετοχή στα τμήματα  υποδομής του από 110 μικρούς αθλητές καλαθοσφαίρισης , ηλικίας  6 ετών εως 15 ετών.
Για την νέα χρονιά ευελπιστούμε να αυξήσουμε τον αριθμό των παιδιών και των τμημάτων . Ετσι με σύνθημα   << Βάλε το μπάσκετ στη ζωή σου >> ξεκινά η νέα μπασκετική χρονιά του Αίαντα Κομοτηνής την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής, όπου δίνουν το πρώτο τους ραντεβού οι προπονητές , η διοίκηση του συλλόγου , οι γονείς και οι μικροί μας αθλητές. Τα αγωνιστικά τμήματα για την αγωνιστική χρονιά 2011-12 θα είναι το παιδικό τμήμα που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με προπονητή τον Οικονομίδη Δημήτρη,   οι παμπαίδες Α και παμπαίδες Β με προπονητές τους Σαββάκη Ανέστη και Πίτατζη Θεόδωρο . Οι μικροί μας αθλητές αφού χωριστούν ηλικιακά κατά τμήμα θα τους δοθεί  το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της χρονιάς.
Αφετηρία όλων αυτών των προσπαθειών και σχεδιασμών είναι η ΑΓΑΠΗ και το ενδιαφέρον για τα παιδιά και ο σεβασμός των σταδίων ανάπτυξης της παιδικής ηλικίας. Έτσι, ο κύριος στόχος του Αίαντα Κομοτηνής είναι η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών της καλαθοσφαίρισης μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης. Όσον αφορά στον αθλητικό ρόλο της Ακαδημίας , η φιλοσοφία και οι αρχές λειτουργίας της στηρίζονται στην πεποίθηση ότι ο αθλητισμός και ειδικότερα το μπάσκετ αποτελεί μέσο ψυχαγωγίας και διαπαιδαγώγησης αλλά και ταυτόχρονα θωρακίζει την υγεία του αθλούμενου και αποτελεί προϋπόθεση για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του, Η Συνεργασία με τους γονείς είναι σημαντικό στοιχείο της λειτουργίας της Ακαδημίας μας, καθώς θεωρούμε ότι το τρίπτυχο Γονείς-Σχολείο-Αθλητισμός είναι θεμελιώδες για την πρόοδο του παιδιού.
Έτσι, στην Ακαδημία Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ :

·        Υπάρχει ποιοτικός έλεγχος της πορείας του αναπτυξιακού προγράμματος και εξέλιξης των αθλητών με ατομικές καρτέλες προόδου και προοπτικής
·        Συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους της Θες/νικης όπως  ο Ηρακλής,  ο ΠΑΟΚ , τα Αστέρια Θες/νικης καθώς μέσα στη χρονιά που μας πέρασε  συμμετείχε ο σύλλογος μας σε αγώνες ακαδημιών στην συμπρωτεύουσα , και έχει αναπτυχθεί μία προοπτική ανάδειξης ταλέντων της περιοχής μας.
·        Συνεργασία με καταξιωμένους προπονητές του χώρου από την Αθήνα  όπως ο Γιώργος Καλαφατάκης  όπου μέσα στην νέα χρονιά θα επισκεφτεί την ακαδημία μας για μιλήσει στους αθλητές μας.
·        Ο αριθμός των καλαθοσφαιριστών  της σε κάθε τμήμα είναι περιορισμένος  
·        Υπάρχει ομοιογένεια στο δυναμικό κάθε τμήματος
·        Μέριμνα της Ακαδημίας  στη μορφωτική και κοινωνική εξέλιξη του αθλητή 
·        Συνεργασία της Ακαδημίας  με  το Τ.Ε.Φ.Α.Α.
·        Η εκπαίδευση   στηρίζεται σε μία ποιοτική προπόνηση και ένα οργανωμένο μεθοδικό   μακροχρόνιο προγραμματισμό.         
·        Μεθοδική και σταδιακή εκπαιδευτική διαδικασία.
·        Ψυχολογική υποστήριξη των αθλητών

Καλούμε όσα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το μπάσκετ από 5 Σεπτεμβρίου  να απευθυνθούν στους -
Υπεύθυνοι Προπονητές - Πληροφορίες – εγγραφές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ    6945149432
ΠΙΤΑΤΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ                 6976220950
ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ                6973661798
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου