ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ 2010


ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Αίας Κομοτηνής δημιουργήθηκε απο μία παρέα μπασκετικών τον Σεπτέμβριο του 2010, η ομάδα αυτή προσδοκεί να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο μπάσκετ της πόλης της Κομοτηνής. Σήμερα αριθμεί 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομής.Συμμετέχει το Ανδρικό τμήμα στην Α Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα παίδων - εφήβων - κορασίδων.
Ο χώρος προπονήσεων είναι το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και οι ώρες προπονήσεων ειναι καθημερινά 4.00-9.30 απόγευμα, και Σάββατο 10.00-15.00 πρωί. Οι προπονητές είναι οι 1.Οικονομίδης Δημήτρης 2.Ανέστης Σαββάκης 3. Πίτατζης Θόδωρος 4. Χασάπης Απόστολος. Η διοίκηση του συλλόγου Πρόεδρος Στασιάδης Σπύρος, Αντιπρόεδρος Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος , 3.Γεν. Γραμματέας Καρυδάκης Παναγιώτης .



Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 48-79

Την ευκαιρία να θαυμάσουν τα μπασκετικά τους ινδάλματα είχαν οι φίλοι του αθλήματος στην Κομοτηνή, καθώς η ομάδα βετεράνων της Ελλάδος τέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη της Κομοτηνής, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο κερδισμένο το μπάσκετ. Ωραίες φάσεις, ωραία ατμόσφαιρα και το πιο αισιόδοξο μήνυμα ήρθε από την κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου, που ήταν κατάμεστη, δείχνοντας πως το κοινό της Κομοτηνής διψά για ανάλογες διοργανώσεις.
Σε 40΄ αγώνα, το κοινό της Κομοτηνής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει παίχτες παγκοσμίας εμβέλειας όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Γιώργος Σιγάλας, ενώ παράλληλα θυμήθηκε τα χρυσά χρόνια του μπάσκετ της πόλης. Πάντως όλοι δείξανε ότι διατηρούνται σε καλό επίπεδο, Το τελικό 48-79 μαρτυρά και τη διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων, ωστόσο όλοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, ευχαριστώντας το κοινό και προσφέροντας στιγμές φάσεις από την Α1. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι βετεράνοι της Ελλάδας είχαν το προβάδισμα με τους Σιγάλα, Αλβέρτη να βομβαρδίζουν! Στο τέλος της αναμέτρησης, οι παίχτες έφυγαν αγκαλιασμένοι δεχόμενοι το ζεστό χειροκρότημα του κοινού!
Αναδημοσιευση απο εφημερίδα Παρατηρητής.
Πρέπει να αναφερθεί οτι απο τους 17 παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής οι 14 είναι μέλη των παλαιμάχων του Αίαντα Κομοτηνής οι Οικονομίδης ,Παπαδόπουλος Τάσος,  Κεσκινίδης, Στασιάδης,  Δαλαμανάκης, Σαββάκης, Τσολακίδης, Παρασκευαϊδης,  Βεργίδης, Μαλαμίδης, Μαυρίδης, Περρής, Μπετιχάβας.

Διαιτητές: Τσανίδης, Ντούρας, Ζηκίδης
Βετεράνοι Κομοτηνής (Ταξιλδάρης): Οικονομίδης ,Παπαδόπουλος Τάσος, Πανδρακλάκης, Κεσκινίδης, Στασιάδης, Λεμονίδης, Δαλαμανάκης, Σαββάκης, Γρίψιος, Τσολακίδης, Παρασκευαϊδης, Μουρβάκης, Βεργίδης, Μαλαμίδης, Μαυρίδης, Περρής, Μπετιχάβας.
Βετεράνοι Ελλάδος (Λάιος): Αλβέρτης, Κασουρίδης, Κωνσταντινίδης, Λημνιάτης, Σιγάλας, Δεμέναγας, Γκοτζογιάννης, Μπαλογιάννης, Μπουντούρης, Χρυσανθόπουλος, Σούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου